Ons Profiel

DynamieQ staat voor dynamiek en verandering. Verandering is een continu proces in ons leven. Zonder verandering is er geen groei of ontwikkeling. De Q van DynamieQ staat symbool voor ons leven dat continue in beweging c.q. ontwikkeling is. Een cirkel met een begin- en eindpunt die zich blijft verplaatsen naar de fase waarin jij je op dat moment bevindt. Aan elke verandering in ons leven zit een begin- en eindpunt. Wat wil zeggen; jezelf ontwikkelen en naar een ander niveau brengen.

Toch kunnen mensen, bijvoorbeeld ook in zijn of haar loopbaan stil komen te staan zonder dat zij er erg in hebben. Of ben je er juist wel achter gekomen? Of is het juist meer dat je toch ergens in je leven c.q. loopbaan nog iets mist of zijn er ander motieven? Is dat ook juist de reden waarom je dit leest of moet lezen? Want stil staan of twijfels hebben is misschien iets wat je helemaal niet wilt?! Verandering is actie ondernemen. Maar de juiste weg is hierin ook belangrijk en nog belangrijker; hoe ga je de juiste weg vinden?

DynamieQ is tot leven gekomen om jou hierin te begeleiden. Wij willen graag de mensen ondersteunen die het gevoel hebben van “vast zitten” of willen weten of ze alles wel uit hun loopbaan halen wat er uit te halen valt. Niet weten wat nu eigenlijk je talenten en mogelijkheden zijn.

Als talentcoach is het er belangrijk dat wij onszelf continu blijven ontwikkelen zodat wij ons eigen vitaliteit, creativiteit en intuïtie optimaal voor jou kunnen inzetten.

Veranderen is geen gemakkelijk maar wel een mooi groeiproces, het is een bewustwording die inzicht kan geven waarom jij de dingen doet je die je doet, de keuzes die je maakt etc.