Talentbemiddeling

DynamieQ wil jouw bemiddelaar zijn naar een andere uitdaging!! En deze bemiddeling kan verder gaan dan alleen loopbaanadvies en/of -coaching. Wij onderscheiden ons namelijk in het aanbieden van bemiddeling met Praktijkervaring!

Praktijkervaring houdt in dat DynamieQ jou een unieke mogelijkheid aanbiedt om jouw droombaan uit te proberen bij een bestaande organisatie cq. werkgever, die door het loopbaantraject uit jouw persoonlijk- en beroepsprofiel is gekomen.

Hierdoor kan jij bepalen of de beroepskeuze die er uit de gesprekken en/of testen zijn gekomen ook wel daadwerkelijk jouw droombaan is. De praktijk kan altijd een andere kijk op jouw wereld brengen. Je komt in aanraking met de subjectieve waardes. Hoe is de werksfeer binnen de branche of het werkgebied, procedures etc.? Misschien realiseer jij je hierdoor dat je echt je droombaan hebt gevonden of dat je huidige werkplek of situatie eigenlijk best goed bij je past. Het geeft je meer handvatten om de juiste beslissing te maken. Ga ik wat anders doen? of blijf ik waar ik ben?