DynamieQ binnen je bedrijf

Elke werkgever heeft belang bij fris en gedreven personeel. Medewerkers die zich verbinden met het bedrijf en hun talenten in zetten om doelstellingen te behalen. Dat vraagt om energie, inzet en creativiteit. Dat vraagt om DynamieQ binnen je bedrijf.

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal en dan is het essentieel dat ze goed werk leveren, hun talenten benutten en dus plezier in hun werk hebben.

Er zijn helaas veel voorbeelden van mensen die niet meer die toegevoegde waarde leveren, medewerkers die vastgelopen zijn in hun loopbaan. En dat wil je niet, ten minste niet in jouw bedrijf. Het gevolg is namelijk in veel gevallen een hoog ziekteverzuim, desinteresse en negativiteit.

Om DynamieQ in het bedrijf te houden, zul je moeten investeren. Investeren in loopbanen van medewerkers. Op die manier voorkom je uitval en kun je preventief te werk gaan. Voorkomen is namelijk niet alleen beter, maar ook vele malen goedkoper dan genezen. Zitten jouw medewerkers wel allemaal op de juiste plek? Zitten ze er allemaal nog fris en energiek bij? Zijn ze gecommitteerd aan het bedrijf? Of zijn ze eigenlijk toe aan wat anders? Wordt het tijd om ergens anders aan de slag te gaan?

Positief is de gedreven medewerker met talenten die graag bij wil dragen. De medewerker die zich wil en kan ontwikkelen. Deze medewerkers willen hun talenten verder ontwikkelen en kansen benutten. Zie je de sleutelfiguren binnen het bedrijf? Ken jij de medewerkers die meer kunnen, dan ze nu laten zien? Weet je van de ambities van je medewerkers?

DynamieQ weet op basis van haar jarenlange kennis en ervaring te achterhalen wat de Employability (inzetbaarheid) is van jouw medewerkers en biedt oplossingen bij loopbaanvraagstukken. We brengen talenten in beeld en adviseren op praktische wijze over de ontwikkelbare talenten. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan het begin zijn van een blijvend fris en dynamisch bedrijf.