Een nieuwe baan

Denk je er over om een nieuwe uitdaging elders aan te gaan? Ben jij je huidige baan meer dan zat? Of heb je twijfels of je nog wel op je plek zit? Sta je stil? Of heb je de stoute schoenen al aangetrokken en je baan opgezegd maar weet je eigenlijk nog niet echt wat je wilt?

Allemaal reële vragen in een loopbaan. Voor jezelf is het belangrijk om vast te stellen of je nog wel happy bent in je werk. Natuurlijk heeft iedereen wel zijn of haar mindere momenten maar waar het om gaat is dat jij je grotendeels gelukkig of tevreden voelt in je werk.

DynamieQ kan jou handvatten geven om deze vragen te beantwoorden en je twijfels weg te nemen. Zodat je niet meer stil hoeft te staan en keuzes kan gaan maken die bij jou en je loopbaan passen. Wat is jouw passie en waarin kom jij het beste tot je recht? Je bent klaar met doormodderen, je wilt nu echt eens een goede keuze maken.

Met behulp van de loopbaan coaching van DynamieQ word je door gesprekken en de inzet van verschillende methodieken begeleid naar nieuwe inzichten en mogelijkheden. We vinden antwoord op je vragen, brengen je talenten in beeld en helpen je met het maken van keuzes. Ga je inderdaad wat anders doen of past je huidige baan wel goed bij jou, maar heb je behoefte aan een andere verandering in je leven. DynamieQ zorgt in ieder geval voor beweging.