Wie wij zijn

Wie zijn wij en wat kun jij van ons verwachten?

DynamieQ bestaat uit twee dynamische talentontwikkelaars!
Nadjezjda de Keijzer
Ik ben Nadjezjda de Keijzer. Ik ben iemand die doortastend, daadkrachtig, ondernemend, eerlijk en oprecht is. Mijn gesprekken met jou zullen een variatie zijn van bovenstaande met humor en inlevingsvermogen. Door veel levenservaring, beschik ik over een goede mensenkennis die ervoor zorgt dat ik jou begeleid op de manier die voor jou passend is. Het is en blijft een interactie tussen twee mensen met respect en integriteit.  Alleen hierdoor kan jij het beste in jezelf naar boven halen.

Door jarenlange werkervaring als coach en intermediair heb ik veel kennis en kunde ontwikkeld over de arbeidsmarkt en om te ontdekken wat de drijfveren van mensen nu eigenlijk zijn. Waarom ben jij de geschikte persoon voor deze baan? Wat zijn je talenten en wat zijn je kwaliteiten? Ik heb gesprekken gevoerd met diverse type persoonlijkheden en vanuit diverse perspectieven. Jouw loopbaan is voor mij erg belangrijk. Je besteedt er namelijk veel tijd aan en die wil je graag nuttig besteden.

Rinze ShotanusIk ben Rinze Schotanus en sinds 1997 werkzaam binnen het werkveld van de arbeidsmobiliteit. Naast het werk voor DynamieQ ben ik actief bij Concreet pd en Talent in Balans.

Mijn persoonlijke drijfveren is om iemand weer zicht te geven op de mogelijkheden, die er altijd zijn. Ik wil er aan bijdragen dat mensen vanuit hun kracht gaan handelen en daarmee een functie invullen die past bij zijn of haar competenties. Ook vind ik het inspirerend om met werkgevers te sparren over de juiste inzet van medewerkers en om diverse belangen samen te brengen.

Kenmerken van mij zijn: daadkracht, duidelijkheid, ondernemend, resultaatgericht, sociaal- en communicatief vaardig en kansen zien.