Loopbaan en talentcoaching

Jouw loopbaan en talentcoaching is een dynamisch proces. Een loopbaan is een aaneenschakeling van keuzes en mogelijkheden. Hierin is het soms lastig of je de juiste keuze maakt en alle mogelijkheden wel ziet of pakt als die er zijn. DynamieQ gaat met jou op zoek naar je talenten. Talenten zijn een bron van geluk, maar die worden maar door weinig mensen tot haar volle potentie ontwikkeld. Het idee dat ieder individu de ruimte moet krijgen om zijn of haar talenten te ontwikkelen is een gedachte die steeds meer mensen aanspreekt. Het mooie hieraan is, dat het eigenlijk voor iedereen binnen handbereik ligt. Dus ook voor jou! Toch is het voor mensen moeilijk om hun passies en talenten te onderkennen en deze in het dagelijks leven tot bloei te laten komen. Daarom is een helpende hand en een duw in de juiste richting zeer welkom. DynamieQ ziet het als een uitdaging om de zoektocht naar jouw passie en talent te stimuleren, professioneel te ondersteunen en te helpen bij het maken van keuzes rond levensinvulling en met name werk.

De loopbaan en talentcoaching van DynamieQ houdt in dat jij door gesprekken en andere methodieken begeleid wordt naar nieuwe inzichten en mogelijkheden. Wat zijn je uitdagingen, je allergieën, je drijfveren, talenten en capaciteiten. Hoe kun jij je zwakke punten sterker maken. Of misschien is loslaten juist de keuze die je moet maken.

Loopbaan en talentcoaching is een intensief ontwikkelingsproces waarin je van onbewust onbekwaam naar onbewust bekwaam gaat!