Trajectvoorstel

Gefeliciteerd, je hebt besloten om de uitdaging met DynamieQ aan te gaan! Dit is het begin naar een veranderingsproces waarin de wereld voor jou groter en mooier  wordt.  Naar aanleiding van ons vrijblijvend kennismaking gesprek zal er een trajectontwikkelplan voor jou op maat gemaakt worden.

Hierin wordt weergegeven waar je momenteel tegen aan loopt, wat je wensen zijn en hoe DynamieQ hier samen met jou vorm aan gaat geven door op zoek te gaan naar je talenten en mogelijkheden. Want niemand is hetzelfde en een speciaal voor jou gemaakt traject zal jou structuur, overzicht en duidelijkheid geven.

Het trajectvoorstel is een op maat gemaakt ontwikkelplan waarin je doelen worden bepaalt. Samen met jou gaan we werken aan je persoonlijke doelen met de weergave van activiteiten die nodig zijn om deze te realiseren.

Hiervoor passen we de SMARTI methode toe;

Specifiek; De doelstelling moet eenduidig zijn
Meetbaar; Onder welke (meetbare/observeerbare) voorwaarden of vorm is het doel bereikt
Acceptabel; Is deze acceptabel genoeg voor de doelgroep en/of management
Realistisch; De doelstelling moet haalbaar zijn
Tijdgebonden; Wanneer (in de tijd) moet het doel bereikt zijn
Inspiratie: Waar haal jij je inspiratie om jouw doel te bereiken?

Uiteindelijk zal aan het eind van het loopbaantraject jouw persoonlijk- en beroepsprofiel vastgesteld worden. Dit geeft je inzicht in je talenten, sterkte/zwakte punten en je kennis en vaardigheden.